afslanken-overgewicht_tbv web

Virtuele Maagband - Virtual Gastric Band

De Virtuele Maagband "Virtual Gastric Band" is een effectieve manier om met behulp van hypnose, gewicht te verliezen, de eetgewoonten te veranderen, een duurzaam eetpatroon te behouden en sneller een gevoel van verzadiging te krijgen.
Met de Virtuele Maagband, bereik je betere effecten dan de Operatieve Maagband, die risico’s en blijvende beperkingen heeft. Tijdens de Virtuele Maagband behandeling wordt ook ingegaan op de onderliggende oorzaak van de problemen.
“De Sleutel van Succes ligt in Je Onderbewustzijn”                                                              Aanmeldingsformulier

rode+blauwe_maagband+model

maagband6

 

virtuele_maagband_hersenen

Procedure

Virtuele (denkbeeldige) Maagband ofzowel Virtual Gastric Band of Gastric Mind Band Therapy, heeft in binnen- en buitenland bewezen zeer effectief te werken.
AEP Academie voor Eclectische Psychotherapie met haar aangesloten deskundigen met jarenlange ervaring op het gebied van Eclectische Psychotherapie, heeft onder de naam HypnoShapeSystem het plaatsen en begeleiden van de Virtuele Maagband, verbeterd met geavanceerde psychotherapeutische interventie strategieën en technieken. Wij richten ons daarom op het blijvend effect van HypnoShapeSystem.
U kunt zich aanmelden voor een "Gratis Intake" of "Gratis Intake met 3 sessies Installeren en Begeleiding Virtuele Maagband"
Een sessie, waarin ook de oorzaak wordt besproken c.q. onderzocht, duurt 2 uur. 
U krijgt als cliënt "Huiswerk" in de vorm van mentale oefeningen mee en Tips.
De kosten van de 3 sessies bedraagt € 360,=

Voor wie is Powerful Afslanken bestemd?

Powerful Afslanken met behulp van HypnoShapeSystem is bestemd voor een ieder die kampt met overgewicht of obesitas, maar ook voor degene die om cosmetische reden willen afslanken.
Hier wordt bedoeld volwassenen en kinderen, met een BMI van respectievelijk 25 of hoger, of 20 of hoger, afhankelijk van de leeftijd.
BMI staat voor Body Mass Index.
BMI geeft een indicatie over de verhouding weer tussen je gewicht en je lengte.
Bij een BMI lager dan !8,5 is er sprake van Ondergewicht.
Bij een BMI tussen 18,5 en 25 is er sprake van Gezond gewicht
Bij een BMI tussen 25 en 29,9 is er sprake van Overgewicht
Bij een BMI tussen 30 en 39,9 is er sprake van Obesitas
Bij een BMI van 40 of hoger is er sprake van Morbide Obesitas
Je kunt je BMI berekenen door je gewicht in kilo’s te delen door je lengte in meters in het kwadraat.
Stel: je weegt 75 kilo en bent 1,80 meter lang. Je kunt dan als volgt je BMI berekenen: 75 / (1,80 x 1,80) = 23,1. Dit betekent dat je een gezond gewicht hebt.
Een gezond gewicht is belangrijk, omdat mensen met overgewicht en obesitas meer kans hebben op ernstige ziekten zoals diabetes type 2, hoge bloeddruk, galstenen, hart- en vaatziekten, rug- en gewrichtsklachten, bepaalde soorten kanker, overige psychische en lichamelijke aandoeningen .

Naast een gezonde BMI, is een normale middelomtrek minder dan 88 cm bij vrouwen en minder dan 92 cm bij mannen, belangrijk. Wanneer je middelomtrek groter dan het genoemde aantal centimeters blijkt te zijn, is het belangrijk om af te vallen.

Zet achtergrondsmuziek rechterboven hoek op Pauze II

14475897883755

c700x420

overgewicht_man4_grijs