stopmetroken tbv web

 

 

Stoppen met Roken

Ik ben alom bekend met de wrange en gevaarlijke gezondheidsproblemen van het roken, voor mezelf en anderen.
Ik wil niet meer proberen om te stoppen met roken, maar ik doe het Nu gewoon. Ik Stop met Roken. Tijdens de behandeling wordt middels verschillende interventies ook aandacht besteed aan eventuele onderliggende problemen, die verband houden met het hardnekkig roken.
“De Sleutel van Succes ligt in Je Onderbewustzijn”                                                              Aanmeldingsformulier

 

stopmetrokenteken1_rood

 

 

 

3-staandepeukjes

Procedure
AEP Academie voor Eclectische Psychotherapie met haar aangesloten deskundigen met jarenlange ervaring op het gebied van Eclectische Psychotherapie, heeft onder de naam HypnoShapeSystem het begeleiden van Stoppen met Roken, verbeterd met geavanceerde psychotherapeutische interventie strategieën en technieken, waaronder Hypnose, Hypnotherapie, NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren), RET (Rationeel Emotieve Therapie/Training), TA (Transactionele Analyse), ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en Focussing. Wij richten ons veelal op het onderzoeken, opheffen van en omgang met onderliggende problemen op het gebied van Gedrag, Emotie en Cognitie.
Afhankelijk van de problematiek wordt er gewerkt met ontspanning, een lichte en of diepe trance, waarbij ook wordt gecommuniceerd met je Onbewuste, je bron van inspiratie, kracht, talent en kwaliteiten.
Hierdoor wordt veelal jouw gewenste doel, het nieuw aangeleerd Gedrag "Stoppen met Roken" op een prettige, persoonlijke en bestendige wijze, gerealiseerd.    
Je kunt je aanmelden voor een "Gratis Intake" of "Gratis Intake met 3 sessies Begeleiding Stoppen met Roken.
Een sessie, waarin ook de oorzaak wordt besproken c.q. onderzocht, duurt ca 2 uur. 
Je krijgt als cliënt "Huiswerk" in de vorm van mentale oefeningen mee en Tips.
De kosten van de 3 sessies bedraagt € 360,=
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de behandeling om te stoppen met roken grotendeels of volledig. Ga bij je eigen zorgverzekeraar de mogelijkheden na. In veel gevallen is voor de zorgverzekeraar een verwijsbrief nodig van de huisarts. Wordt de begeleiding door uw zorgverzekeraar niet of gedeeltelijk vergoed, dan ontvangt u een faktuur voor deelname aan de 3 sessies Individuele Begeleiding.